sâmbătă, 18 decembrie 2010

Reportaj pe Antena1

Reportajul de pe Antena1:




Alte reportaje la Antena1 Iasi:
http://www.antena1iasi.ro/emisiuni/observator-iasi.html
http://www.antena1iasi.ro/stiri/ajutati-o-pe-teodora.html

3 comentarii:

  1. Aceasta operatie nu poate fi efectuata si in Romania? Din intamplare chiar ieri am vizionat un reportaj depre Leon Danaila,un neurochirurg remarcabil in Romania. Iar operatia ar fi si gratuita. Ar merita macar sa se ia legatura cu dumnealui.Multa sanatate Anei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum doi ani a fost in Iasi un caz asemanator cu o tanara operata de o tumora pe creier. Dumnezeu a facut minuni prin faptele de sfintenie ale, speram viitorului sfant al BOR, Ioan Lumanarica. Pentru amanunte despre viata acestui sfant facator de minuni si despre operatia de acum doi ani vedeti site-ul www.luminarica.ro
    La Spitalul de Neurochirurgie "Bagdasar-Arseni" de la Bucuresti exista un aparat cu raze gamma "Cyber Knife" care poate face operatii f. complicate pe creier. Incercati! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Operatia poate fi facuta si in Romania
    Luati legatura cu medicul Sergiu Stoica medic neurochirurg specialist la spitalul Marie Curie si Euroclinic din Bucuresti; el o poate opera si salva pe Ana in Romania; cautati pe net detalii despre acest medic si vedeti ce minuni face; intrati pe blogul doamnei Laura Irimia salvata tot de el; fetita mea a fost operata la varsta de 4 luni de o tumoare gigant fara nici o repercusiune asupra dezvoltarii ei ulterioare ! Se poate si in Romania si costurile cu siguranta sunt mult mai reduse !

    RăspundețiȘtergere