joi, 16 decembrie 2010

Postari mai vechi

La rugamintea multor persoane care vor sa o ajute, voi repune vechile postari, in speranta ca ajutorul nostru si al tuturor celor care au pus suflet, nu va fi din nou gresit inteles.
 

luni, 13 decembrie 2010

CD cu rezultate analize

Ana Teodora TUDOSE este eleva in clasa a XIIB, la Colegiul National din Iasi, Romania. Recent a descoperit ca are probleme de sanatate care nu ii permit sa-si continue scoala sau viata in mod normal. Aceste probleme necesita o interventie chirurgicala de urgenta.

Pentru cei care doresc sa o ajute pe Ana Teodora, am copiat CD-ul cu rezultate analize medicale la adresa:
- imagine  *.nrg sau *.iso : http://bit.ly/hLqyxy


In curand vom putea sa va punem la dispozitie si un cont bancar, pus la dispozitie de Colegiul National Iasi, unde puteti sa o ajutati cu donatii.

1 comentarii:

..... spunea...

P.S.
1. fisierele imagine .nrg sau .iso se pot scrie direct pe CD, sau monta cu un virtual CD (de exemplu Daemon Tools Lite, care se poate descarca gratuit).

2.CD-ul contine programul Philips DICOM Viewer, care se lanseaza automat sau din executabilul index.hta 


3. Pentru versiuni mai noi de Windows, unde acest viewer nu functioneaza va recomandam sa instalati ultima versiune de la adresa :
 
------------ 

marți, 14 decembrie 2010

Cont IBAN pentru donatii

Acesta este conntul IBAN al "ASOCIATIEI PARINTILOR DIN COLEGIUL NATIONAL IASI" deschis la BRD pentru donatii catre eleva Tudose Ana: RO58BRDE240SV71915572400

----

Mi-a fost comunicata si denumirea bolii : tumoare epifizala.


PS. o lamuire suplimentara pentru cei care m-au intrebat: acest blog nu este administrat de Teodora, nici nu ar putea - l-am facut pentru a o ajuta si pentru a putea trimite mai usor CD-ul cu RMN la clinicile care ar putea-o ajuta.
Pentru detalii puteti contacta si "Colegiul National"  Iasi  -
http://national.is.edu.ro/ro
sau Scoala "T. Maiorescu" Iasi, unde mama ei este invatatoare:  http://titu-maiorescu.scoli.edu.ro

-----


RMN

Noaptea care a trecut i s-a mai facut o analiza RMN - asteptam rezultatele astazi.
Ii rugam pe colegii ei de la Colegiul National, si pe toti care au cont pe retelele de socializare, sa trimita la cat mai multi prieteni adresa blogului - poate gasim pe cineva care sa o ajute cat mai repede: nu uitati  - interventia chirurgicala trebuie facuta urgent.

Sustineti si cauza de pe Facebook, la adresa
http://www.causes.com/causes/556271-ajutati-o-pe-teodora?m=94171200

Un comentariu: