vineri, 17 decembrie 2010

Cont nou

A fost creat si un cont in EURO pentru cei care o pot ajuta:

    RO75BRDE240SV72158702400

Nu uitati si contul in lei/RON:
    RO58BRDE240SV71915572400

Conturile sunt pe numele "ASOCIATIEI PARINTILOR DIN COLEGIUL NATIONAL IASI" - CUI: 12846802 , la BRD Iasi

Conturile nu sunt generatoare de comision bancar. 

19 comentarii:

  1. Draga Ana,
    Am anuntat si eu unde am putut, dar TREBUIE sa-ti completezi profilul macar cu date minimale.
    Fiul meu, in clasa a VII la Colegiul National, mi-a spus despre necazul tau.
    Oamenii pot fi neincrezatori...mai bine ajuta-i ca sa te ajute!

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca ar avea un impact mai mare daca ati putea posta suma de care este nevoie(in felul acesta oamenii stiu exact care este scopul acestei strangeri de fonduri) si daca este posibil suma care s-a strans pana acum, pentru ca unii oameni se pot gandi ca donatia lor nu va face o mare diferenta;dar daca ar putea vedea ca, totusi, donand chiar si un leu ar putea face diferenta pentru Teodora, atunci cred ca ar fi mult mai impulsionati sa doneze chiar si cate putin. e doar o sugestie, cel putin asa vad eu lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim Gabriel pentru sugestie - insa, cum scrie si mai jos", blogul nu este intretinut de Teodora - noi doar incercam sa o ajutam prin Asociatia parintilor din Colegiul National"

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna!Eu sunt Elena din XD si am incercat sa anunt mai departe despre cazul Teodorei pe blogul meu http://blureen.com/ si am rugat si alti bloggari sa scrie un articol despre acest caz.
    Sper sa ajute! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am o mare nelamurire. Aici, la noi, nu se poate face aceasta operatie? Am avut o tumora cerebrala operata acum 10 ani aici, in Iasi, la neurochhirurgie, de dr. Tarasi Corneliu.
    Imi pare tare rau de fata asta...Si eu eram in clasa a 12-a in acel moment...

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca vreti cu adevarat sa o ajutati dati mai multe informatii oamenilor. Eu unul am aflat de la o prietena de familie. Nu sunt multi ca mine care sa aiba incredere. Hai sa pune mumarul sa o ajutam pe fetita asta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim tuturor - cei care au vrut intr-adevar sa o ajute nu s-au impedicat de acest blog "neprofesionist realizat" - au sunat, s-au informat si au ajutat sau mediatizat mai departe.

    @m_me2345: suma nu o stim foarte exact (deocamdata stim de aprox 100 000euro) - se asteapta raspuns de la mai multe clinici din strainatate la care au fost trimise analizele. S-ar parea ca la Casa de sanatate trebuie sa ajunga pretul cel mai mic ca sa poata si ei aproba un ajutor (ce sa-i faci daca si sanatatea se "cumpara" in lumea in care traim - mai rau este ca in RO nici n-ai de unde sa o cumperi!)
    I-am rugat pe cei de la Colegiul National sa ne tina la curent cu sumele din cont, incepand de luni.
    @Elena - mltmim in numele lui Teo.
    @ Eremia - din pacate nu se poate trata in Iasi. Ar fi fost mult mai bine tinand cont de urgenta operatiei (chiar si de costuri) Sta de 1 saptamana la Spiitalul de neurochirurgie (Prof. Univ. Dr. Ion Poeata) si tot face analize - s-ar parea ca lipseste un echipament (microscop) performant. Dupa cum se vede si in RMN pozitionarea tumorii pune probleme.
    @ Lucian - postam tot ce aflam - ce informatii suplimentare crezi ca ar trebui? Deja multi oameni au inceput sa o ajute: au telefonat la liceu si s-au interesat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua! Cred ca pot ajuta si eu un pic.Am o cunostinta care a avut o problema asemanatoare si a reusit sa se opereze in Germania .Costul operatiei erau in jurul a 75.000 de euro ,dar a reusit cu ajutorul casei de asigurari de sanatate sa o faca aproape gratuit. La spitalul din Germania exista o domana care face parte din conducerea spitalului respectiv si care este la origini romanca .Este foarte saritoare si o va ajuta pe Teodora cu siguranta . Numele acestei doamne este Trief Florentina si poate fi contactata la numerele de telefon
    FIX: 00499118009616
    MOBIL: 00491735952666 sau la adresa de mail
    flori@trief.de

    Pentru mai multe detalii puteti consulta si adresa www.trief.de

    Mult succes ! Sper ca am fost cat de cat de folos . Teodora sa fii tare ...suntem cu totii alaturi de tine .... Daca va mai pot fi de folos : gabi_pasca2003@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Urmaresc blogul de ceva zile si am dat zvon pe unde am putut in incercarea de a o ajuta pe Ana.
    Nu o cunosc personal, dar ii doresc multa sanatate si sa fie cat mai puternica, atat ea cat si parintii.

    RăspundețiȘtergere
  10. De ce nu creati un cont de PayPal? Aveti nevoie doar de o adresa de email, iar datele bancare (serie card etc.) pot fi introduse mai tarziu, in momentul in care se doreste transferul creditului din PayPal intr-un cont bancar. Astfel, se poate contribui financiar exact cum se procedeaza la tranzactiile comerciale online.

    Pentru a plati, trebuie sa aveti card de credit/debit, sa va creeati un cont de utilizator si sa trimiteti suma de bani Anei.

    https://cms.paypal.com/us/cgi-bin/?cmd=_render-content&content_ID=marketing_us/send_money

    RăspundețiȘtergere
  11. @lucia - iti multumim
    @Der Frost - foarte buna ideea - am sa o trimit la Asociatia care gestioneaza conturile.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am avut si eu o idee am trimis mail la toate bancile din Romania.sper sa telefoneze la nr de contact de pe acest blog...am sa mai incerc si la alte societati..incercarea moarte n are..o cunosc pe teodora mi a fost si inca imi este prietena,desi am terminat liceul...multa bafta si sunt convinsa ca o sa reusim..

    RăspundețiȘtergere
  13. eu i-as recomanda cu toata caldura si increderea sa incerce un tratament bio-energetic cu domnul Domancic, celebru in toata fosta Iugoslavia, acum in Bled, Slovenia.

    http://www.domanciczdenko.eu/en

    sotzul meu(32ani) s-a 'curatat' de cancer la el, dupa ani de chimoterapie fara succes..
    sanatate si numai bine!
    agata

    RăspundețiȘtergere
  14. Fac tot posibilul sa te ajut Teodora. Dumnezeu sa te ajute sa te faci bine.

    RăspundețiȘtergere
  15. De indata ce aveti PayPal voi ajuta si eu (altfel comisioanele pt transfer bancar sunt prea mari de aici...)

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna ziua, doream sa intreb daca ajutorul se poate face prin tranzactie on-line, insa am vazut ca mai multe persoane au sugerat serviciul PayPal. Cum nu locuiesc in Romania, asa imi este cel mai usor sa ajut. Astept detaliile contului PayPal si voi dona cu cea mai mare placere. In acelasi timp, voi promova si eu pe blogul meu cazul Teodorei.

    RăspundețiȘtergere
  17. @der frost, @Julianna : am comunicat celor de la Colegiul National - dureaza 7 zile sa primeasca cardul asociat contului in Euro (sic!) si spoi vor face contul de Paypal.

    RăspundețiȘtergere
  18. Exista posibilitatea sa se doneze prin sms? Ar fi de ajutor si asa! SAnatate multa!

    RăspundețiȘtergere
  19. Ruxi ai dreptate. Vreo modalitate de donatii prin sms? indicat si pentru sume mai mari nu doar 2 euro.

    RăspundețiȘtergere