joi, 13 ianuarie 2011

Vesti bune!!!

Teo a iesit din operatie cu bine, astazi s-a dat jos din pat si a inceput sa manance. Urmeaza inca o perioada in spital si apoi recuperarea acasa.
Te asteptam cu drag acasa Teo, si-ti dorim recuperare cat mai rapida.

Va multumim tuturor care ne-ati sprijinit pana acum prin mesaje de imbarbatare, publicitate, donatii in conturile bancare si Paypal, si rugaciuni.
Sper ca mesajul urmator sa fie scris chiar de Teodora.

7 comentarii:

  1. Ma bucur enorm! Cea mai buna veste pe ziua de azi, daca nu pe toata saptamana! Ii doresc multa sanatate si mult succes la Bac! Sa fie fericita si sa traiasca 100 de ani! Are multi prieteni!
    :*:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur asa de mult pentru tine Teodora.Sa stii ca sunt alaturi de tine!Cu totii suntem!:):)Mult succes la bacalaureat! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Isaia 41
    10. nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sânt Dumnezeul tău; Eu te întăresc,tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu mâna dreaptă a dreptăţii Mele.
    13. Căci Eu, Domnul Dumnezeul tău, te iau de mâna dreaptă şi-ţi zic: “Nu te teme de nimic, Eu te voi ajuta. Dumnezeu te iubeste Ana.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo. Ma bucura sa aflu ca e bine. Chiar astept sa scrie ea urmatorul articol. Sanatate si multumesc opentru o veste faina de tot.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa te faci bine de tot pana la vara.... Stii cam cat avem de pedalat... Bafta! si iti promit ca ne vedem cand vin acasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. fantastic

    Dumnezeu ne iubeste pe toti, marit fie numele Lui!!!

    si uitati ca asa , desi plini de neincredere ca putem face ceva, ca putem avea o contributie care sa schimbe sumbra veste, uitati ca putin din putin s a facut destul

    felicitari tuturor care au contribuit caci nu au facut o degeaba!!!!!!!!!!!!!

    asa sa procedam si pe viitor cand vom mai avea sentimentul ca prin gandul, vorba si fapta noastra putem face o schimbare

    multa sanatate la toata familia, Dumnezeu sa va vegheze in continuare

    asteptam vesti si de la Teodora

    fantastic, pur si simplu fantastic,m au trecut niste fiori asa de bucurie, incredibil de frumoasa vestea,
    aveam nevoie de vestea asta

    Incredeti-va mereu in puterea Lui Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere